www.asiafood.cz   Originální potraviny z celé Asie - český kvalitní e-shop


Asijský salát s fenyklem a krevetami


Thajské fenyklové kuřecí kousky s kari a nudlemi

Vietnamské jarní závitky s chřestem, slaninou, zeleninou, vejcem a citronovým tymiánem

Pečené vepřové plátky na šalvěji s čínským nudlovo-houbovým salátem


Kuřecí křídla v tempuře s kantonskou citronovou omáčkou a vajíčkovým salátem na způsob Yumurta piyazi

Vepřové kostky v marinádě Char Siu se špenátem a domácím hummusem

Křupavé kuřecí kousky v sezamu na japonský způsob - s jasmínovou rýží


Krůtí Teriyaki se zelenými fazolkami a tříbarevným perlovým kuskusem

Sezamové kuřecí Teriyaki s rýží a zeleninou

Zeleninová KONJAC polévka v asijském stylu (vhodná i pro diabetiky)


Červené kari s tofu, pak choi, hnědými žampiony a červenou rýží

Zelenina se slaninou, žampiony a thajskou červenou rýží

Kuřecí Stir-Fry s hráškem a rýžovými nudlemi


Vietnamské knedlíčky Báhn Bao - s lososem, pórkem a žampiony, sezamovým olejem a sezamovými semínky

Vietnamské knedlíčky Báhn Bao - s mletým vepřovým a vejci, černými houbami a skleněnými nudlemi a s mangovo-limetkovou omáčkou

Pětiminutové kuřecí Stir-Fry se žampiony a thajskou červenou rýží


Květákové KARI s červenou čočkou, černými houbami a jasmínovou rýží

Podzimní polévka z želatinového kuřecího vývaru, shiitake hub, miso pasty a Shiratake nudlí

Instantní nudle - co (NE)kupovat v supermarketech O tom, co je lepší si koupit v obchodech a co je lepší si uvařit doma


Restovaný bůček v asijské marinádě s organickými "Konjac" nudlemi a narychlo orestovanou zeleninou

Cizrna v kokosovém kari s marinovanými kuřecími křídly

WOK pánev - kuřecí se zeleninou a vodními kaštany


Asijská kuchyně - Úvod do seriálu o ingrediencích a surovinách

Palačinka s trhaným kachním masem, červeným zelím a pekingskou omáčkou na asijský způsob

Černá rýže s restovanou zeleninou a lososem v sezamové krustě


Tříbarevný perlový kuskus v bujonu z hub Shiitake, s hráškem a vejci

Pomalu pečená vepřová žebra v omáčce z protlaku, kávy, chilli a korejského YUZU na salátové variaci

Kuře v asijské marinádě s restovaným bramborem, zeleným chřestem a kurkumovou majonézou - asijská inspirace


Vietnamské letní závitky se zeleninou, medvědím česnekem a kuřecím masem

Restovaný marinovaný bůček po asijsku s jasmínovou rýží

Pohár s tapiokovými perlami, Yuzu Tea a višňovou želatinou


Kuře na smažených nudlích s kantonskou citronovou omáčkou

Pečený bůček po asijsku s jasmínovou rýží a máslovou zeleninou

Marinované hovězí pěti vůní s jasmínovou rýží


Jak na litinovou WOK pánev

Krůtí řízek v Panko strouhance s bramborovo-batátovou kaší

Krůtí karí s dýní Hokaido a thajskou červenou rýží


Pikantní marinovaná pečená kuřecí křídla

švestkovo-makový koláč s drobenkou a z kokosové mouky

Marinované kuřecí prso s marinovanými Shiitake houbami a batátovými nudlemi


Inspirujte se surovinami a ingrediencemi originální asijské kuchyně :