Vepřové maso


Restovaný marinovaný bůček po asijsku s jasmínovou rýží


Ingredience :  vepřový bůček bez kosti, jasmínová rýže, arašídový olej, cibule, mrkev, jarní cibulka, mletý zázvor, chilli, třtinový cukr, sůl, sójová omáčka sladká, rybí omáčka, sezamový olej.

Postup při vaření je uveden podrobně ve videoreceptu. Červeně označené ingredience nakoupíte na e-shopu : www.asiafood.cz



Pečený bůček po asijsku s jasmínovou rýží a zeleninou


Ingredience : vepřový bůček s kůží, chilli pasta Sambal Oelek, zázvor, česnek, sójová omáčka, rybí omáčka, limetka, jarní cibulka, hlíva ústřičná, rajčata, jasmínová rýže, máslo, přepuštěné máslo, sůl, petrželka.


Postup při vaření je uveden podrobně ve videoreceptu. Červeně označené ingredience nakoupíte na e-shopu :  www.asiafood.cz