Vepřové maso - vaříme doma


Vepřové v marinádě z černých bobů se zeleninou a rýžovými nudlemi

Marocký tříbarevný perlový kuskus s vepřovým masem

Restovaný bůček v asijské marinádě s pyré z mrkve a cizrny

Pečené vepřové plátky na šalvěji s čínským nudlovo-houbovým salátem

Luxusní řízek po berlínsku v hořčično-křenové marinádě s bramborovo-vajíčkovým salátem

Vepřové kostky v marinádě Char Siu se špenátem a domácím hummusem


Restovaný bůček v asijské marinádě s organickými "Konjac" nudlemi a narychlo orestovanou zeleninou

Pomalu pečená vepřová žebra v omáčce z protlaku, kávy, chilli a korejského YUZU na salátové variaci

Restovaný marinovaný bůček po asijsku s jasmínovou rýží


Pečený bůček po asijsku s jasmínovou rýží a máslovou zeleninou

Doma pečená sekaná s vloženými vejci a slaninou, vařeným bramborem a jarní cibulkou

Prejt na cibulce s bylinkovými brambory