Polévky v asijské kuchyni


     Batátovo / bramborový krém s limetkou, kokosovým mlékem, chilli papričkou a cizrnou, opraženou v uzené paprice. Velmi lahodná a jemná polévka, s chilli papričkou vás nejprve pohladí a na konci rozehřeje.


     Domácí zeleninový vývar, batát (sladká brambora), běžná brambora, cibule, limetka, kokosové mléko, chilli paprička, sůl, cizrna, mletá uzená paprika, olej, čerstvá máta na ozdobu.


      Silnější hovězí vývar s houbami Shiitake, zeleninou a batátovými nudlemi.  Sytá polévka plná zdraví, vývar, který vám dodá energii do celého dne.


      Hovězí, nebo drůbeží vývar, směs koření (celá skořice, badyán, hřebíček), libové hovězí maso, marinované houby shiitake, na tenké proužky nakrájená zelenina (mrkev, cibule, petržel, řapíkatý celer a pod ...), limetka, uvařené batátové nudle, čerstvá máta na ozdobení.