Drůbež - kuře, krůta, slepice, kachna a pod ...


Kuřecí WOK pánev s bambusovými výhonky a polníčkem

Krůtí stehna se slaninou na kari a houbách shiitake s opečenými kari bramborami

Pečené kuře na rozmarýnu a bylinkové šťouchané brambory


Thajské fenyklové kuřecí kousky s kari a nudlemi

Kuřecí křídla v tempuře s kantonskou citronovou omáčkou a vajíčkovým salátem

Křupavé kuřecí kousky v sezamu na japonský způsob - s jasmínovou rýží


Krůtí Teriyaki se zelenými fazolkami a tříbarevným perlovým kuskusem

Sezamové kuřecí Teriyaki s rýží a zeleninou

Kuřecí Stir-Fry s hráškem a rýžovými nudlemi


Pětiminutové kuřecí Stir-Fry se žampiony a thajskou červenou rýží

Kachna - základy porcování, vakuování, marinování řízků

Palačinka s trhaným kachním masem, červeným zelím a pekingskou omáčkou


Domácí pečená kachna - základy naporcování a příprava k pečení

Kuře v asijské marinádě s restovaným bramborem, zeleným chřestem a kurkumovou majonézou

Arašídová omáčka po thajsku s nudlemi a kuřecím


Kuře na smažených nudlích s kantonskou citronovou omáčkou

Krůtí řízek v Panko strouhance s bramborovo-batátovou kaší

Krůtí karí s dýní Hokaido a thajskou červenou rýží


Pikantní marinovaná pečená kuřecí křídla

Pečená kachna na jablkách s domácím kedlubnovým zelím a houskovým knedlíkem

Marinované kuřecí prso s marinovanými Shiitake houbami a batátovými nudlemi


Slepice na paprice s těstovinami

Slepičí domácí polévka s knedlíčky ze slepičích prsou.